Werken bij TEO

Bij TEO Elektrotechniek geloven we in het aantrekken van het juiste talent om zich verder te ontwikkelen in onze organisatie. Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je kan uitgroeien tot een specialist.

Heb je jouw vmbo-diploma gehaald en nu wil je verder leren. Je werkt liever met je handjes dan dat je met je neus in de boeken zit. Neem dan contact met ons op voor ons bbl-traject.

Werk je al enkele jaren in een bepaalde branche, maar heb je het idee dat je niet geheel op je plek zit en je zou je willen laten omscholen. Dat kan, neem contact met ons op en meld je aan voor ons zij-instroom traject.

Ons team bestaat uit getalenteerde professionals met diverse achtergronden, die allemaal gepassioneerd zijn door technologie en het streven naar vooruitgang.

Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze groep van specialisten. We kijken er naar uit om jou als onderdeel van ons team te verwelkomen en samen te bouwen aan een toekomst in de elektrotechniek. Interesse? Neem gerust contact met ons op.